На 8-ми март Edna.bg празнува своя 11-ти рожден ден! Този празник

...
На 8-ми март Edna.bg празнува своя 11-ти рожден ден! Този празник
Коментари Харесай

Edna.bg празнува 11-ти рожден ден: играй и можеш да спечелиш страхотни награди

На 8-ми март Edna.bg чества своя 11-ти рожден ден!  Този празник не е единствено наш, той е празник на всички наши читатели, които не стопират да ни поддържат към този момент 11 години.

Ние имаме вяра, че всяка edna от нас има силата да промени света. Всяка edna от нас всекидневно трансформира нечий свят. Към по-добро. Без да желае нищо в подмяна. Със силата, която всяка жена има! 

През март ви описваме 11 вълнуващи истории на дами, които трансформираха света. А в това време приканваме и теб да ни споделиш коя е дамата, която е трансформирала твоя свят. Жената, на която ще бъдеш постоянно признателна. 

Сподели с нас коя е тази жена в твоя живот и се включи в специфичната ни игра за 11-тия рожден ден на Edna.bg. Може да спечелиш   един от 11-те комплекта за красива кожа на Doppelherz, включващ Допелхерц Колаген Beauty, Допелхерц За коса и нокти и Допелхерц Детокс.

Ето какво би трябвало да направиш, с цел да участваш:

Отговори с няколко фрази на въпроса  „ Коя е дамата, която промени моя свят? “ , като кликнеш на изображението долу и попълниш регистрационната форма.

 edna рожден ден една Edna.bg/Istock

Участвай и можеш да си спечелиш edna от 11 страхотни награди!

Победителите в играта ще бъдат изтеглени на лотариен принцип на 30 март  2023 г. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР